Svetol este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chinici.
Bucurandu-se de o compozitie unica, Svetol este un extract obtinut printr-un procedeu traditional, care vizeaza conservarea plantei si a identitatii extractului in raport cu materia prima.
Astfel sunt protejate moleculele active prezente in cafea.
* acizi clorogenici;
* un acid clorogenic particular, recunoscut de catre lumea stiintifica pentru efectele sale benefice asupra sanatatii;
* un raport specific si constant intre diferite familii de acizi clorogenici, care garanteaza caracterul unic al acestui extract
In compozitia Svetol nu se regasesc urmatorii constituenti, care ar putea avea efecte secundare :
* cafeina (< 2 %)
* cafestol;
* kahweo.
Aceasta cafea rara nu se prajeste, pentru a-si pastra intreaga putere de devorator de grasime. Extractul este decofeinizat, pentru ca utilizarea sa sa nu aiba alte efecte asupra organismului sau contraindicatii (in acest fel lipsesc inconvenientele cafelei normale asupra somnului sau nervilor).
No comments:
Post a Comment